2015. december 29., kedd

30 Napos Goth Kihívás - 19. Naptól 22-ik napig

Sziasztok.
Tudom,hogy nagyon le vagyok maradva,de decemberbe vizsga időszak volt,és az időm 99,1%-át a tanulás kötötte le,ezért nem igazán volt időm a blogommal foglalkozni. Azután meg jöttek az ünnepek,és minden nap volt valami program,a nap végére már fáradt voltam,épp nem volt hangulatom hozzá és miegymás ezért inkább nem is írtam. Mert,ha már írok valamit nektek akkor azt kedvel szeretném tenni,normálisan és nem csak úgy összecsapni valamit,hogy legyen új bejegyzés.
Először is utólagosan is mindenkinek szeretnék boldog Karácsonyt kívánni ( bár én magam már két éve nem ünneplem ) és előre is boldog újévet :) Nos a sok lemaradásom miatt úgy gondoltam,hogy ezúttal egyszerre több napot is hozok,és az ígért képet:

Nos ti mit gondoltok,hogy áll nekem a vörös? :)
19.Nap: Ossz meg egy szépség tippet és egy képet magadról a kedvenc sminkedben!

Sok szépség bloger akár itt akár videó bloger ként,magazin stb. foglalkozik szépség tippekkel. Hogyan és mire kell odafigyelni. Az egyik ilyen tipikus probléma a hajhullás. Biztos már mindenki találkozott vele,esetleg ha nem akkor szeretné is elkerülni. Nekem is meggyűlt vele a bajom,fél kozmetikus üzletet felvásároltam,sokat költöttem hajhullás elleni termékekre. Majd több tanács,hosszú kutatások stb. után úgy döntöttem,hogy a kevesebb lehet több,és inkább szeretnék 3-4 dolgot ami biztos beválik,mint sokat aminek semmi értelme.

Íme az én tippjeim hajhullás ellen:

- Hogyha B6 hiányod van és hullik a hajad,akkor vagy vigyél be a szervezetedbe több halat,májt,tejterméket és spenótot ( én spenótot szoktam ) ,vagy ha az is kevés akkor vagy pezsgő tabletta vagy sima tabletta formájába vidd be a szükséges B6 vitamint a szervezetbe.

- Használj valami fajta hajpakolást,lehetőleg vagy mézet vagy csalánosat,csodákat tudd tenni a hajjal. Én a csalánosat használom,nekem bevált.

- Keress olyan sampont aminek regeneráló hatása van,azon belül válaszd ki azt a fajtát amivel problémád van. Az ilyenek nem csak hajhullásra,hanem zsíros,korpás hajra is vannak.

- Te is azzal a problémával küszködsz ,hogy nehezen nő a hajad? A ricinus olaj erre megoldást nyújt,nálam bevált :)

+2 tanács tőlem : Ha szoktad vasalni a hajad akkor javaslom a kerámiás lappal rendelkező hajvasalót és pl. valamilyen hő védő spray-t :) 

Hogyha érdekel azoknak a termékeknek a neve amit én használok írj nekem e-malit és leírom őket pontosan,mert az oldalon nem akarok reklámozni. Nálam ezek beváltak :)

Most pedig jöjjön a kedvenc sminkem,amit ballagásomra csináltak nekem,egyszerű volt mégis imádtam  :

20.Nap: Ha befesthetnéd a hajad milyen színű lenne?

Tiszte vörös hajat akartam már évek óta,de nem rég festettem be,úgyhogy most elégedett vagyok :)

21. Nap : Van valamilyen test módosításod?

Azon kívül,hogy mind2 fülem ki van fúrva egy helyen nincs. A jobb fülem még egy helyen ki volt fúrva,de benőtt,meg a számnál volt egy pc-m,de rá nőtt a hús belül és kikellet szedni. Viszont szeretnék orr,ajak pc-t meg két tetkót,és újra kiakarom fúratni a fülem,mind2-t több helyen is,hogy ez mikor valósul meg az még a jövő titka :)

22. Nap : Milyen goth eseményen vennél részt?
Egy országos goth találkozzon már részt vettem,és szívesen részt vennék rajta legközelebb is. Továbbá akár koncerteken,piknikeken ( igen,láttam fb-n,hogy vannak ilyen goth piknikek ) vagy akár ilyen hétvégi szórakozáson,szinte bármire nyitott vagyok amin megismerhetek olyan embereket akik még ennek a szubkultúrának a része :) 
2 megjegyzés:

  1. A vörös hajszín jól áll, nekem az a fő kedvencem. *-* Olyan szín ami az első, a legjobb, amit nagyon szeretek. :D De szívesen látom másokon is, egy csepp rokonlélek érzést ad. ^^

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm szépen ^^ Én is nagyon szeretem,örülök hogy más is így van ezzel :)

    VálaszTörlés