2016. január 22., péntek

30 napos Goth kihívás - 30. nap: Kedvenc Blogjaim

30. nap: Írj egy listát a blogokról, amiknek rendszeres olvasója vagy.

Elérkeztünk a kihívásból az utolsó naphoz is,én nagyon élveztem :).
A téma azok a blogok amiket én rendszeresen olvasok.Nem sorrendben írom,mert nem akarok köztük egy „ranglétrát” felállítani.

Cathreen Misery: Nagyon szép, válogatott fogalmazás mód, minden témáról bőven kifejti a véleményét,gyönyörű blog kinézet és érdekesebbnél – érdekesebb tabu témákat feszeget,melyeket mindig szívesen olvasok,mikor időm engedi. Továbbá olvastam pár versét is és azok is elnyerték a tetszésem, tehetséges lány.

The gothic dream isnt dead: Ő egy fiatal bloger, viszont a felfogása nagyon is érett. Ismerem őt a virtuális világon keresztül, tetszenek az írásai és ilyen korban dicséretre méltó a gondolkozás módja.

Self-Made Darkness: Szép blog kinézet, , mindig egyenesen és őszintén fejt ki a vééeményét mindenről (mi olykor-olykor kissé nyersnek is tűnik), de én nagyon szeretem ezt a blogjába. Őszintén leírja, amiket gondol, szép fogalmazás mód.

Wikka gondolatai: Szintén ismerem őt is, sajnos őt is csak az interneten keresztül. A blogjából árad a pozitív gondolkodás és ő maga is egy boldog egyén, aki sokszor jó kedvre derít bejegyzéseivel.

NekromanCica: Vele is párszor „beszéltem” virtuális és II. Goth találkozón láttam is (csak oda menni nem mertem hozzá), gyönyörű lány és a blogját is szeretem olvasni, szépen fogalmaz, a csoda szép viktoriánus goth ruháiba is szokott képeket felrakni melyeket mindig ámulattal nézek.

Shadow and Light: Jól kigondolt blog kinézet, választékos témák, szép fogalmazás mód.


Blithe Project: Főleg a DIY ékszerei tetszenek, nagyon kreatív lány,gyönyörű blog kinézet és szép fogalmazás mód,választékos témák amik közül mindenki kedvére válogathat,én mindig találok valamit ami érdekel.

2 megjegyzés:

  1. Köszönöm szépen az említést és a kedves jelzőket :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igazán nincs mit,megérdemelted :) Nagyon sokat adtál nekem is,a tudtod nélkül :)

      Törlés